Installation, updates, general problem solving and assistance.
User avatar
!
25%
Posts: 2539
Joined: 2013-02-25 18:36

2016-04-05 19:56 »

I ran the hotfix, and the RDP patch still works fine.

User avatar
PROBLEMCHYLD
VIP
Posts: 628
Joined: 2013-03-22 12:55

2016-04-05 20:16 »

Is it version termsrv.dll 5.1.2600.5815?

User avatar
PROBLEMCHYLD
VIP
Posts: 628
Joined: 2013-03-22 12:55

2016-04-05 20:20 »

You might have to install SP4. Its the last file
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing

User avatar
!
25%
Posts: 2539
Joined: 2013-02-25 18:36

2016-04-05 20:33 »

This one, right? WindowsXP-USP4-v3.1b-x86-ENU.exe (993M)

User avatar
PROBLEMCHYLD
VIP
Posts: 628
Joined: 2013-03-22 12:55

2016-04-05 21:37 »

Yup

User avatar
!
25%
Posts: 2539
Joined: 2013-02-25 18:36

2016-04-06 03:45 »

Roger that; I'll let you know! :grin:

User avatar
!
25%
Posts: 2539
Joined: 2013-02-25 18:36

2016-04-06 07:57 »

You are right! Fuck! It doesn't work! Give me a day or two, I'll fiddle with it some more, see if I can manage to "fix" it. I'll let you know. :smile:

User avatar
PROBLEMCHYLD
VIP
Posts: 628
Joined: 2013-03-22 12:55

2016-04-06 12:46 »

Thanks for looking into it.

User avatar
!
25%
Posts: 2539
Joined: 2013-02-25 18:36

2016-04-06 17:30 »

Anything for a friend! :grin: You know, I was thinking, this SP4 isn't official so I wonder which version of termsrv.dll they actually use. I forgot to take a snapshot before installing it (of course, because I'm an idiot) so I will reinstall XP and then compare these DLLs, see what I can find.

Man, I had forgotten how GOOD Windows XP looks compared to Windows 8.x or 10... oh the memories... can't believe how batshit crazy Microsoft has become these days. :sick:

User avatar
!
25%
Posts: 2539
Joined: 2013-02-25 18:36

2016-04-06 17:41 »

Hah! It worked!!! The one from http://deepxw.blogspot.com/2009/04/univ ... patch.html worked!

UniversalTermsrvPatch_20090425.zip
(65.89 KiB) Downloaded 105 times

xp sp4 rdp patched dll and reg.zip
(150.66 KiB) Downloaded 103 times

I attach the patched DLL and the .REG file. See, this is what I missed, first run that .REG file (xp.reg) and then run his patcher for x86. ...and it works! I forgot to run the .REG file when I tested earlier. (Was half drunk) :mrgreen:

Post Reply