Installation, updates, general problem solving and assistance.
User avatar
PROBLEMCHYLD
VIP
Posts: 628
Joined: 2013-03-22 12:55

2018-09-05 14:48 »

kytrid wrote:
2018-09-04 23:34
No prob. RL happens.

When I open U98SESP3.EXE with 7z, I don't see the vcache.vxd file. Am I missing something?
The file is inside the cab.

mjr4077au
0%
Posts: 2
Joined: 2018-09-18 23:25

2018-09-18 23:29 »

rob8086 wrote:
2018-07-19 20:23
Installed IE6SP1, rebooted. Installed core updates, rebooted. And... we're looking good!

Is IE6SP1 on the SP3 installer anywhere, or is it necessary to download it from elsewhere? I grabbed it from archive.org but is there a better place?
Hi there, my first post :)

I'm having the same issues... Did you do full install of IE? I custom install a standard Windows 98 SE OEM CD (no 98lite) and have none of the internet tools ticked, did a minimal install of IE 6 SP1, reboot, install main updates from U98SESP and have the same issues as well. I haven't used the service pack since 2.1a and this would work then.

Cheers,
Mitch

mjr4077au
0%
Posts: 2
Joined: 2018-09-18 23:25

2018-09-18 23:30 »

rob8086 wrote:
2018-07-19 20:23
Installed IE6SP1, rebooted. Installed core updates, rebooted. And... we're looking good!

Is IE6SP1 on the SP3 installer anywhere, or is it necessary to download it from elsewhere? I grabbed it from archive.org but is there a better place?
Hi there, my first post :)

I'm having the same issues... Did you do full install of IE? I custom install a standard Windows 98 SE OEM CD (no 98lite) and have none of the internet tools ticked, did a minimal install of IE 6 SP1, reboot, install main updates from U98SESP and have the same issues as well. I haven't used the service pack since 2.1a and this would work then.

Cheers,
Mitch

Post Reply