Installation, updates, general problem solving and assistance.
User avatar
PROBLEMCHYLD
VIP
Posts: 626
Joined: 2013-03-22 12:55

2018-04-09 23:55 »

Not 100% sure but 3.61 might be the last version. "Get It While It's Hot".

MVoloshin

2018-04-10 20:33 »

Problemchyld, could you make IE 5.5 SP2 core files add-on for Windows 98 First Edition RTM please (I tried installing one from U98SESP, but that causes Explorer crash)?


4js
0%
Posts: 1
Joined: 2018-06-02 17:47

2018-06-02 17:48 »

...3.63! :idea:

User avatar
!
25%
Posts: 2539
Joined: 2013-02-25 18:36

2018-06-02 23:00 »

4js wrote:
2018-06-02 17:48
...3.63! :idea:
Yes! :thumbup: :clap:

dmjb

2018-06-05 00:18 »

Hi there,

Just installed the latest version of SP3 on a fresh installation of Win98SE, with all drivers installed.

One problem I've encountered after setting up DirectX and the main update _only_ is that when I open My Computer, and open the C: drive, it displays a blank sidebar, and no icons. Everything works as expected if I use Explorer.

Any ideas?

User avatar
PROBLEMCHYLD
VIP
Posts: 626
Joined: 2013-03-22 12:55

2018-06-05 01:25 »

Did you install them together?

dmjb

2018-06-06 00:26 »

Reinstalled the DirectX package, restarted, then re-installed the main updates and updated.

I thought I had installed them separately, but it appears I did not. Thanks for pointing me in the right direction!

User avatar
rob8086
0%
Posts: 4
Joined: 2018-07-05 18:19

2018-07-05 18:21 »

I am getting the same “blank directory” problem. The sidebar is there but blank, and the only way to display my files is to change the view setting (large icons, small icons, list, detail). Changing the view setting shows the files but completely removes the sidebar.

I installed core and DX separately, rebooting after each. Any thoughts?

StevenE

2018-07-08 02:27 »

Subject: "Unofficial Windows 98SE SP3 View problems"

After installing the core files from U98SESP3.EXE, Web view doesn't show any files. I can change to other views, Large Icons, Small Icons, Details and they work. Also, the page with installation instructions isn't working properly. The menu on the left is normal but the page on the right that is supposed to show the contents of the items on the menu is blank.

Any ideas on what I did wrong and how to fix it?

Thanks!

Post Reply